“Renew & Refurbish” program

 

Kaj je “Renew & Refurbish” program?

Proizvajalcem računalniške opreme se vse pogosteje dogaja, da prodajna akcija ne doseže želenih in planiranih količin, kot tudi, da so določena naročila preklicana s strani distributerjev, medtem ko so izdelki že na poti iz tovarne. Ko produkt zapusti tovarno, ga ni možno vrniti nazaj, zato pridejo taki izdelki k nam v originalnih in neodprtih embalažah. Ti produkti spadajo v kategorijo “AS NEW” – KOT NOVI.

Ravno tako se v “Renew & Refurbish” program uvrščajo vsi produkti, ki so višek proizvodnje, kot tudi produkti, katerim so med transportom poškodovali embalaže. Ti produkti pridejo v ekoloških embalažah proizvajalcev z originalnimi zapečatenimi in neodprtimi embalažami, in sicer vse od trenutka, ko produkt zapusti proizvajalčevo skladišče, do trenutka, ko pride do vas. Ti produkti spadajo v kategorijo “AS NEW” – KOT NOVI.

 

Ali med “Renew & Refurbish” program spadajo tudi rabljeni izdelki oz. izdelki z napako?

Ne. V “Renew & Refurbish” programu so zelo redko produkti, ki so bili na policah v trgovinah kot razstavni eksponat in produkti, ki so bili vrnjeni takoj po nakupu. Vsi produkti iz tega naslova so bili vrnjeni neposredno v tovarno in od tam odposlani v popolnoma enakem funkcionalnem stanju, kot so odposlani vsi ostali novi produkti. Tudi ti se prepakirajo in po nabavni vrednosti pošljejo v prodajo distributerjem za  “Renew & Refurbish” program, v zapečatenih ekoloških in s strani proizvajalca določenih embalažah.

 

Kaj pomeni da je stanje Apple iPhone telefona “Certified Refurbished”?

To pomeni, da je naprava pregledana, z novim operacijskim sistemom, novo original Apple baterijo ter novim original Apple ohišjem. Kot nov, prav tako z 12 mesečno garancijo. Ti produkti spadajo v kategorijo “AS NEW” – KOT NOVI.