-15%
,

Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp (Nintendo Switch)

Dosegljivost:

Ni na zalogi


51,23  60,01  z DDV

Ni na zalogi

Zberite sile! Advance Wars koraka nad Nintendov Switch! Kot taktični svetovalec vojski Orange Star Army boste poveljevali celotni armadi in jo vodili z izdajanjem poteznih povelj. Brez vašega taktičnega znanja se kopenske, zračne in pomorske enote ne bodo dobro premikale po bojišču. Porazili boste sovražne enote in zajemali mesta ter oporišča. Pazili boste na spreminjajoč se teren in vreme ter čez številna prizorišča vodili mnoge vrste enot. Predelava vsebuje dvoje kampanj, ki pokrijeta dogodke v Advance Wars in Advance Wars 2: Black Hole Rising!

Borili se boste ob boku sposobnih častnikov. Deželo boste ubranili s pomočjo Andyja, Maxa, Sami in drugih poveljnikov, ki jim ne manjka posebnih moči. Andy popravlja enote, Sami pa zmore okrepiti sposobnosti enot. A pazite, svoje poveljnike imajo tudi nasprotniki! V obeh kampanjah so poveljniki jeziček na tehtnici. 

Vpokličite prijatelje in preverite, kdo je boljši strateg! Ko niste zaposleni s kampanjama, se lahko lotite načina Versus, v katerem se lahko na ducatu kart spopadejo do štirje igralci. Vsak izbere poveljnika iz ene ali druge kampanje in strateško uporablja njegove moči za zmago v bitki. Mogoče je tudi nastaviti opcije, kot sta denar in vojna megla.

Šifra: 045496428563 Kategoriji: ,