-15%
,

Adventure Academia: The Fractured Continent (Playstation 4)

Dosegljivost:

Na zalogi


34,15  40,00  z DDV

Na zalogi

Datum izida: 18.11.2022

Celina Pedra, na kateri živijo štirje narodi, je sredi resne krize. Celoten otok se počasi spreminja v labirintno ječo, po deželi pa se sprehajajo pošasti…
Na pomoč priskoči naš očarljivi glavni junak Alex, ki se odpravi na potovanje, da bi našel svojega pogrešanega očeta.
Z uporabo krogle vladarja, taktičnega artefakta, ki se v njegovi družini prenaša že več generacij, ima Alex sposobnost poveljevanja drugim na bojišču.
S prijateljem iz otroštva Citrinom in njegovim nerodnim svetovalcem Lazulijem si prizadeva najti resnico o anomalijah, ki ogrožajo vse prebivalce Pedre.
Strateška RPG igra, ki preizkuša vašo sposobnost upravljanja skupine učencev in njihovih edinstvenih moči, da bi premagali horde pošasti, ki vam preprečujejo pot. Obstaja krovna zgodba, ki napreduje z vsako opravljeno nalogo, vendar bo večino igranja predstavljalo omrežno polje.
Pokličite svoje sošolce, da vam pomagajo v boju proti sovražnikom, jih med bojem taktično premikate po mreži v realnem času in čistite pot naprej, da si utrdite pot do zmage!
Izbirate lahko med različnimi rasami, spoloma, sposobnostmi in še več za svojo ultimativno ekipo ter zvišujete raven z izkušnjami in plenom, ki ga najdete med potovanjem.
Šifra: 5060690796534 Kategoriji: ,
Založnik

Konzola

Zaloga

NE