-15%
,

Akka Arrh – Special Edition (Nintendo Switch)

Dosegljivost:

Na zalogi


29,88  35,00  z DDV

Na zalogi

Datum izida: 19.05.2023

Akka Arrh je sodoben pristop k opuščenemu projektu iz osemdesetih let prejšnjega stoletja, ki igralcem ponuja hitro in zasvojljivo izkušnjo arkadne strelske igre, psihedelične vizualne podobe in postopkovno ustvarjeno zvočno kuliso, ki se odziva na vaše igranje.
Ta sodobna igra legendarnega Jeffa Minterja in odličnih razvijalcev iz podjetja Llamasoft prekipeva od Minterjevega smisla za humor, ljubezni do kalejdoskopskih barv in sposobnosti ustvarjanja iger, ki jih je užitek igrati.
Posebna izdaja igre Akka Arrh vsebuje dve po meri izdelani arkadni omarici iz papirja in komplet nalepk s ključnimi umetninami in ikonografijo iz igre Akka Arrh, ki jih je oblikoval Butcher Billy.
Ključne lastnosti:
Čista arkadna blaženost! Vrženi boste neposredno v akcijo, kjer so vaši edini cilji kombinacije, visoki rezultati in preživetje.
Ustvarjajte masivne verige sovražnikovih eksplozij in kopičite strelivo za natančne strele, da ohranite kombo in zaščitite svoje prstane (ali življenjsko moč). Če jih vse izgubite, je igre konec.
Začni od začetka 50 edinstvenih stopenj ali pa nadaljuj tam, kjer si končal, in se prebiješ do konca.
Šifra: 5060997480518 Kategoriji: ,
Založnik

Konzola

Zaloga

NE